Cikkek a fotókról

Videó szerkesztés gond nélkül. InVideo Alkalmazás

Jelenleg nehéz elképzelni egy olyan személyt, aki nem akarja kipróbálni magát a videószerkesztésben. Vannak azonban olyan emberek, akik rendszeresen részt vesznek a videószerkesztésben. Nem tudnak speciális alkalmazás Nélkülvideó. A leghasznosabb mindenki számára, aki üzleti tevékenységet folytat, különösen a közösségi hálózatokon keresztül. Az InVideo egy sokoldalú, praktikus online videószerkesztő,amely nagyszámú rajongót talált. 

Ez a szerkesztő ingyenes, ami hatalmas plusz. Az InVideo segítségével gyorsan és hatékonyan kezelheti a közösségi hálózatokat, például az Instagram vagy a Tiktok, valamint a YouTube-csatornát. A videószerkesztő segítségével gyorsan elhelyezheti a szükséges zenét a videóra, majd végül kiváló minőségű videószerkesztést kaphat. A Szerkesztés megkezdése előtt regisztrálnia kellaz InVideo. A számla ingyenes, de a fizetett változat természetesen elérhető. Ha gyors regisztrációra van szüksége, bármikor bejelentkezhet a Google-on vagy a Facebook-on keresztül, saját belátása szerint. Gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy a videónkon a zene helyes átfedése van. Vessünk egy közelebbi pillantást erre a folyamatra. 

Zene hozzáadása a videóhoz 

Видеомонтаж без проблем. Приложение InVideo

Ez a szerkesztő számos formátumot támogat. Még egyetlen videó szerkesztésekor is hozzáadhat töredékeket különböző kódolásokkal. Ez nagyban megkönnyíti a feladatot, mivel nincs szükség az anyag egyetlen formátumra történő csökkentésére. Amikor a bal oldalon lévő felületre lép, különféle médiumok lesznek. Az interfész alján egy idővonal található. Itt található matricák, animációk, valamint a különböző zenei műfajok.

Az eljárás a következő lépéseket tartalmazza: 

  • Nyissa meg a videószerkesztőt, majd töltse fel a videót.
  • Tiltsa le az eredeti hangsávot, különösen, ha sok idegen, teljesen felesleges hang van.
  • Ezután hozzá kell adnia a zenét a beépített gyűjteményből az idővonalhoz – a képernyő bal oldalán válassza a zene lehetőséget, válasszon ki egy sávot a kívánt kategóriából, majd kattintson a plusz gombra.
  • A zenét letöltheti a számítógépről a bal felső sarokban található Zene feltöltése gombra kattintva.
  • Az” Audio tulajdonságok ” szakaszban szükség esetén konfigurálhatja a zene sima megjelenését vagy elhalványulását.
  • A pontosabb hangerő érdekében hullámformákat használhat. Ez egy hanghullám grafikus ábrázolása.
  • Meg lehet változtatni, majd hozza létre a hangerő pontokat magad. Ezt megteheti a videó bármely részén. Minél alacsonyabb a hangpont a grafikonon, annál alacsonyabb lesz a hang a videó egy adott szakaszában.
  • Ebben a programban hozzáadhat egy hangsávot a videóhoz. Ehhez két térfogatpontot kell beállítania a széleken a kívánt terület szintjén,majd csökkentse a hangerőt.
  • Ha további hangokat szeretne hozzáadni a zenéhez, használhatja az Importálás menüt. További hangok átfedésekor szükséges, hogy ne kiabáljanak a fő Zene felett. Ehhez újra kell használnia a hangvezérlőt.
OLVASSA EL:  A portrék fényvisszaverőinek és diffúzorainak párhuzamos összehasonlítása

Az InVideo video editor mind az átlagos felhasználó, mind a szakember számára alkalmas. Ha blogger vagy szeretne különféle videókat szerkeszteni, akkor ez a videószerkesztő lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű tartalmat kapjon.

A közösségi hálózatokban a videókat minden bizonnyal értékelni fogják. Ha üzleti kapcsolatban áll, vagy menedzser, akkor ez a videószerkesztő egyszerűen pótolhatatlan az Ön számára. Nagyon könnyű lesz szerkeszteni a szükséges videókat, zenét hozzáadni, mindezt feltölteni a közösségi hálózatokra vagy a YouTube-ra. Az eredmény biztosan megfelel az elvárásainak.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb