A fotó

Felső 10 érdekes YouTube-csatornák a fotósok számára

Percenként 500 órányi új videót töltenek fel a YouTube-ra. Ahhoz, hogy csak egy nap alatt megtekinthesse a platformhoz hozzáadott összes tartalmat, az embernek egész életét el kell töltenie. Annak érdekében, hogy könnyen megtalálja a hasznos információkat a videók tengerében, összegyűjtöttük a legjobb 10 YouTube-csatornát a fotózásról.

Már megosztott válogatott angol nyelvű csatornák fotósok feliratkozni. Ezúttal bemutatjuk a legjobb tematikus YouTube-csatornákat oroszul. Válasszon közülük az új tudás és inspiráció forrása!

Top 10 YouTube-csatorna a fotósok számára

FREEMAX

Ez az egyik legnézettebb orosz nyelvű csatorna az ukrán fotós és rendező, Maxim Rusakov FOTOGRÁFIÁJÁRÓL, ismertebb nevén FREEMAXRÓL. Maxim önállóan elsajátította a szakmát, elsősorban online tanulva. Ez nem mindig pozitív élmény arra késztette őt, hogy saját YouTube-csatornáját hozza létre, ahol a FREEMAX szórakoztató stílusban osztja meg tudását és képességeit, anélkül, hogy elkedvetlenedne és unalom lenne””

Között a videókat találsz hasznos tippeket, hogyan kell szedni a király fotók (beleértve a smartphone), elemzése fényképészeti berendezések, leckék feldolgozása a Photoshop Lightroom, a Premiere Pro Final Cut Pro, valamint a szórakoztató tartalmat (például FREEMAX értékeli a képeket az előfizetők, vagy azt mutatja, hogy az eredmények feldolgozása a képeket, hogy a felhasználók volna).

ED TERMELÉS

Itt egy komolyabb stílust látunk az információk bemutatására, a hasznos tartalom hangsúlyozására. Először is, a csatorna érdekes lesz azok számára, akik a berendezések áttekintését keresik: kamerák, lencsék, fények, szűrők, Mikrofonok stb. A szerző tippeket is ad a fényképek és videók készítéséhez. A legtöbb videó időtartama legfeljebb 10 perc, így a megtekintés nem sok időt vesz igénybe.

Kaddr

Az alkotók a csatornájukat hasznos és szórakoztató tartalmakkal rendelkező alkotók közösségeként helyezik el. A videók megjelent gyakran fedezékbe mindenféle témákat-a vélemények összehasonlítása új képeket útmutatók fényképek készítése (kategória a “Műhely”), illetve javítási (kategória “az Adobe Iskola”). Vannak még kategóriák “School of mobile photography” azok számára, akik szeretnék, hogy látványos képeket egy okostelefon,” munka hibák”, ahol fotós Anton Tkachenko értékeli a képeket az előfizetők, nem csak.

Fotowebexpo

A PhotoWebExpo csatorna rendszeresen publikál videókat a fotópiac híreivel, a fotósok és a videográfusok berendezéseinek, óráinak és mesterkurzusainak áttekintésével. Mind a szakemberek, mind a kezdők itt hasznos információkat találnak maguknak. A fotózás, a feldolgozás, a technikai finomságok, a különböző műfajokban végzett munka sajátosságai csak egy kis része a tárgyalt témáknak.

Kelj fel és vedd le!

Valentin Hristich kijevi fotós egy motivációs projekt szerzője, amely a szerző szerint az utcai fotózásra, az utazásra, az emberekkel való kommunikációra és a kalandkeresésre irányul. Az ötlet az, hogy idegenekhez forduljunk az utcán, és megkérjük őket, hogy fényképezzenek.

OLVASSA EL:  Mi a terápiás fotózás, és hogyan segíthet

A hristich videója nemcsak a szokatlan formátum miatt érdekes, hanem a szerző jó humorral történő bemutatása miatt is. A csatornán a technológia, a fotózási órák, valamint a hasznos tippek áttekintése is megtalálható (például hogyan készítsünk természetes portrékat az utcán, vagy hogyan lélegezzük be az életet a fotókba).

PhotoCASA

Ez az azonos nevű magazin hivatalos csatornája a fotózásról. A fő tartalom a fotó, a retusálás és a feldolgozás tanulsága. Itt talál ötleteket, Life hacks, Tippek, amelyek segítenek létrehozni látványos képeket. Ha érdekli a finomságok forgatás Női, Férfi, Gyermek portrék, dolgozó természetes, mesterséges fény, valamint a különböző helyszíneken-mindez elérhető a PhotoCASA csatorna.

METKIN termelés

A METKIN Production az egyik legnépszerűbb orosz tematikus csatorna az azonos nevű ügynökségtől, amely a reklámfotózásra specializálódott. Különösen érdekes lesz azok számára, akik kereskedelmi lövöldözéssel foglalkoznak. De sok hasznos videó is található az általános témákról, mint például a hűvös fotók titkai, a Photoshop és a Lightroom feldolgozásának life hackjei, A kezdő fotósok hibái, tippek arra, hogyan lehet egy szobát fotóstúdióvá alakítani, és még sok más.

Amlab.me

Ez egy oktatási projektcsatorna a fotósok számára, akiknek küldetése, hogy motiválják a kreatív embereket, akik szeretik a fotózást, a lehető leggyakrabban lőni, ne féljenek valami újat kipróbálni, kísérletezni és fejleszteni.

A legtöbb tartalom tanulságok, Life hacks a forgatás, ami a csatorna hasznos kezdő fotósok. Vannak olyan videók is, amelyek meglehetősen niche témákról szólnak, amelyeket más csatornákon nem mutatnak be, például hogyan reagálhatnak a kritikára, hogyan lehet létrehozni egy alapvető szekrényt egy fotózásra, vagy hogyan ne égjenek ki a szakmában.

Re Akadémia: Áruház

Egy másik oktatási projekt oktatási előadások lövés együttműködve tehetséges fotósok, művészek, zenészek. A csatorna szlogenje: “tanulás létrehozni az Apple technológia segítségével”, amely meghatározza a tartalom jellegét. Itt rengeteg videót talál az iPhone-on történő felvételről mindenféle műfajban, beleértve a professzionális iphonográfia óráit is. A leckék részletesek, sokak időtartama több mint egy óra, ez egy lehetőség azok számára, akik valóban meg akarják érteni a kérdést.

Kiselyov Sándor

Alexander Kiselev esküvői fotós csatornáját nehéz egy témára csökkenteni. A szerző szerint ez az életről, az utazásról és az üzletről szól. A fotósok, a szakaszok a “Személyes tapasztalat” érdekes lesz, ahol a szerző arról beszél, különböző szempontok fotózás, beleértve a kereskedelmi oldalán promóció; “Blog Vendég”, ahol interjúk más fotósok pedig retouchers kerülnek bemutatásra; “Fry NYERS”, valamint a” Szín a minden ” a leckéket, post-processing.

Miért szeretik a felhasználók a YouTube-ot? Ez egy kimeríthetetlen forrás, amely sokféle releváns tartalommal rendelkezik kényelmes formátumban, amelyet teljesen ingyen kapunk. Ebben a tekintetben egyetlen fotóiskola sem hasonlítható össze a YouTube-tal. Meg lehet tanulni bárhol, bármikor, a legjobb képviselői az ipar.

Hozza ki a legtöbbet a YouTube által kínált összes funkcióból! Válasszon csatornákat a fotózásról a listánkról, amely arra ösztönzi Önt, hogy professzionálisan fejlessze képességeit. Ha van olyan kedvenc csatornája, amely nem szerepel ebben a kiválasztásban, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzésekben.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb