Cikkek a fotókról

Benjamin Vnuk egy svéd fotós, egyedi stílusban

Benjamin Vnuk Svédországban született és nőtt fel, egy kis tengerparti városban az ország északi részén. A fickót mindig is érdekelte a design, még a fotózásra sem gondolt. Benjamin grafikai diplomát kapott, majd társult vele, de életében minden drámaian megváltozott a digitális fényképezőgép megvásárlásával. Ettől kezdve rájött, hogy hivatása a fényképezés. Az unoka mindent tudni akart a forgatásról: hol találja meg a tökéletes hátteret, hogyan lehet a legjobban beállítani a fényt, milyen felszerelést kell használni. A fiatalember sokat olvasott a fotózásról, fotózásokat végzett, megpróbálta megtalálni saját egyedi stílusát.

Бенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилем

A grafikus tervezőtől a sikeres divatfotósig vezető út

Benjamin Vnuk első munkája a svéd fotós, Michael Jensen asszisztense volt, aki elismert ember volt, a klasszikus fényes fotózás mestere. Jensen a divatipar egyik legkeresettebb fotósával, Richard Avedonnal dolgozott. Mindkét híres ember később befolyásolta Benjamin stílusát.

Michael Jensen elhagyása után az unokája munkát kapott a lundlund svéd ügynökségnél. Önálló karrierjét akkor kezdte, amikor Robert Rydberg színész és Jacob Hedberg művészeti igazgató megengedte neki, hogy a magazin első fotózását készítse. A fiatal fotós életének első szerkesztői lövését az ELLE svéd magazinban tette közzé. Benjamin rájött, hogy a fényképezés az élete hivatása. Hazáját Franciaországba hagyta.

2016-ban Benjamin unokája megvásárolta a Mamiya RZ67 közepes formátumú kamerát, amely fő asszisztensévé vált. A fiatal fotós filmre kezdett lőni. Klasszikus stúdió helyett gyönyörű természeti tájakat, titokzatos vidéki házakat és régi apartmanokat választ. Fotóinak főszereplői fiatal lányok és fiúk, akik szokatlan megjelenésűek, megfoghatatlan kifinomultságúak és bájosak.

Keresse meg saját egyedi fotó stílusát

Nem minden fotós, de minden szakembernek megvan a saját stílusa, amellyel könnyű felismerni őt több ezer más között. Irwin Penn és Richard Avedon munkája által inspirált Benjamin unokája saját egyedi Fotográfiai stílusát fejleszti. Játszik a fény, árnyék, szín, hogy hozzon létre esztétikai felvételek. Gyönyörű képeket készít nyugodt légkörben, amely egyszerűségük miatt nagyon mélynek és érzékinek bizonyul.

OLVASSA EL:  Nyitott és zárt összetétel

Benjamin unokája művei frissek és kifinomultak. Bennük ötvözi a klasszikus stílust a modern, a múltat a jelenrel. Az unoka képei annyira egyediek, hogy ha rájuk nézünk, az idő-és térveszteség érzetét kelti. A fiatal fotós stílusa a klasszikus fotózás modern értelmezése.

Benjamin fotóinak modelljei kifinomult karakterek, akiket gyönyörű tájak vesznek körül. A képeken mindenkinek megvan a saját története, amit el akarnak mondani másoknak. Az unokája nem ismeri fel a klasszikus stúdióban a szokásos színpadi pózokat. A fotós szokatlan helyeket választ a felvételéhez.

Бенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилем

Ma a svéd fotós továbbra is meghódítja a divatipart. Divatfotókat és fényes reklámkampányokat készít. Benjamin híres modellekkel dolgozik (mint például Frida Gutsavsson és Elodia Prieto), melyekhez sokféle helyszínt választ. Az unoka fényes alkotásai ötvözik a képzőművészetet és a magas divatot, a sokoldalúság és a frissesség jellemzi. Benjamin Vnuk Párizsban dolgozik, és világhírű kiadványokat (Harper ‘ s Bazaar, Vogue), valamint a legendás Givenchy, Claudie Pierlot, DKNY, Esprit és Danse Lente márkákat forgat.

Az egyik legsikeresebb projekt Karin Roitfeld CR Divatkönyv magazinjának fotózása. A fotós Elodia Prieto-t, Betty Adewolt, Leroux Tribelle-t és Harlet Kuusikot fotózta le, Melanie Yuen 2014-es cruise kollekcióját képviselve.

Most egy sikeres fotós inkább a szabadúszást részesíti előnyben. Benjamin magának dolgozik, rendszeresen együttműködik különböző kiadványokkal, márkákkal és divatügynökségekkel.

Бенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилем

Az unokája továbbra is a divat fővárosában – Párizsban-hoz létre, úgy véli, hogy ez a város elősegíti a remekművek létrehozását.

Бенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилемБенджамин Внук – шведский фотограф с уникальным стилем

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb