Esküvői fotós

Vendég kényelem

Gyakran ismételjük, hogy az esküvő a te napod, kedves menyasszonyok és vőlegények! A tervezési stílust, formátumot, sokkal többet kell választani az Ön kívánságai alapján. De a végleges verziótól függetlenül érdemes szem előtt tartani néhány szabályt, amelyek kényelmesebbé teszik a vendégek tartózkodását az ünnepségen.

Комфорт гостей

Minden vendég nem véletlenszerű személy. A nyaralásnak egynek kell lennie neki. Ezért olyan fontos, hogy néhány dolgot szem előtt tartsunk. Nem nehéz elvégezni, de nagyon fontos.

Különleges árnyalatok

Szabadtéri esküvők, szokatlan szórakozás, kreatív ajándékkérések-mindezt fel kell tüntetni a meghívókban. A vendégeket figyelmeztetni kell az összes pillanatra annak érdekében, hogy megfelelően felkészüljenek, mind fizikailag, mind szellemileg kényelmesek legyenek az ünneplésen. Javasoljuk, hogy az összes árnyalaton keresztül is beszéljen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az üzenet helyesen érkezett-e.

Idő

Az időzítés során próbáljon tiszteletben tartani nemcsak a saját idejét. A hosszú utazások, valamint a fiatal család fotós sétával való várakozása nem a legjobb forgatókönyv. Hosszú transzfer, néhány óra várakozás a nyaralás nem valószínű, hogy pozitív hatással van a hangulat a vendégek.

OLVASSA EL:  Роль света в декоре свадьбы

Комфорт гостей

Lépcsők

A webhely kiválasztásakor gondoljon a biztonságra. Idősebb generáció, gyermekek, fogyatékkal élő vendégek. Képesek lesznek legyőzni a” meredek ” csigalépcsőt a panorámás étterem felé vezető úton?

Oszlopok

Ebben a bekezdésben ugyanazt a kérdést szeretném feltenni, mint az előző bekezdésben. Ülési terv elkészítésekor helyezze el nagyszüleit a zene hangszóróitól. A hangos zajok nem a legjobb szomszédok az idősebb generáció számára.

Комфорт гостей

Dohányzó terület

A szokás egyszerű és káros,de gyakran előfordul. Ezért érdemes gondoskodni egy különleges helyről, ahol a dohányzó vendégek elhagyhatják. Tehát kényelmesebbek lesznek, a nemdohányzók pedig nem fogják megtapasztalni a meghívott kényelmetlenséget a füstből.

Végül emlékezzen magára a barátokkal/rokonokkal való nyaraláson. Mi lenne jó neked, és mit szeretnél kizárni. “La Tendresse ” ez a tudás biztosan segít a legvarázslatosabb esküvő létrehozásában.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb