Cikkek a fotókról

Ralph Mercer és a körülötte lévő egyedülálló világ

Ralph Mercer képzett művész a BFA, RISD, MFA Umass Dartmouth. Munkáiban a fotós inkább az absztrakt képeket, a természeti világot, az emberi figurákat részesíti előnyben.

Ralph Mercert Bill Brandt és Harry Callahan munkája inspirálta. Mindkét fotós a fekete-fehér képeket részesítette előnyben. A környezetüket egy kamerával a kezükben fedezték fel. A jelenetek és felvételek önmagukban születtek. A Fotók ragyogó spontaneitás érzésével, a kísérletezés motívumaival vannak átitatva. Ralph követi a nyomában. Ő közel áll a vágy, hogy az érzéki, absztrakt segítségével egy kamera, digitális kompozit technikák.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

A fotós munkájának fő témája az emberi test. Az ábrát összehasonlítjuk a nyílt térben vagy egy stúdióban készített képekkel. Mercer munkája ötvözi a formális elegancia szó szerinti és szimbolikus törekvését. Ralph feltárja a női testet és feltételezett kapcsolatait a természetes világgal, az evolúciós követelményekkel. A Fotók olyan tulajdonságokat hangsúlyoznak, mint a nőiesség, a lágyság; ábrázolják az anyaságot és a szülést. A munka egy metafizikai meditáció, amely tükrözi a nőiesség erőteljes, kreatív, archetipikus természetét.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

A kanadai fotós híres projektjei

  • Dialektika. A képek meglehetősen őszinték, fekete-fehérben készültek. Meztelen női testeket és absztrakt rajzokat ábrázolnak.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

  • A mítoszok a fotós egyik legnépszerűbb gyűjteménye. Ralph egyesíti az emberi alakot a természet különböző elemeivel: levelek, fák, fű. Ehhez a projekthez a fotós fekete-fehér színsémát választott. A mítoszok sorozat spirituális kapcsolatot sugall egy emberi alak természetes szerves témával való fúziója révén. Az ember és a természet e vizuális kombinációja erotikus transzcendentalizmust sugall, elősegíti az egyén szellemi integrációját és egységét a környezettel.
OLVASSA EL:  Melyik lencsét választani a tájfotózáshoz-széles látószögű vagy teleobjektív

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

  • Primavera. A projekt tartalmazza fotók tavaszi természet (virágok, fák) a háttérben a napos időjárás, tiszta ég.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

  • Múzeum. A múzeumi gyűjtemény színes absztrakt fényképekből áll.
  • Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир
  • Kevésbé Utazott. Ez a projekt a természetfotózásnak szentelt. Mercer kedveli a buja, zöld tájakat.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

  • Test és lélek. Ebben a projektben a kanadai fotós egyesítette a testet és a lelket. A Fotók absztrakt formákban és mintákban ábrázolják a meztelen női testeket.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

A Mercer számos projektje 2013 óta vesz részt kiállításokon.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мир

Ralph Mercer jelenlegi tevékenysége

Mercer karrierje során kereskedelmi fotó illusztrátorként dolgozott. Továbbá, tanított fotózás tanfolyamok különböző egyetemeken, beleértve UMASS Dartmouth, Stonehill College, Massasoit Community College, Bristol Community College, Brockton High School.

A közelmúltban Ralph a fotózás képzőművészetére összpontosított. Munkája során számos díjat nyert. Ralph Mercer továbbra is dolgozik, és aktívan fenntartja a közösségi média profiljait.

Ральф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мирРальф Мерсер и его уникальный окружающий мир

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb