Esküvői fotós

Ötletek egy svédasztalos asztalhoz

Büfé! Mennyi finom ebben a szóban. A várakozás a nyaralás és egy gyönyörű aperitif előtt egy nagy lakoma.Ma, amikor a svédasztalról beszélünk, nem csak az ételről van szó. A csemegékkel ellátott asztal a dekoráció teljes értékű tárgyává vált, valamint a vendégek nézeteinek vonzereje.

Идеи для фуршета

Klasszikus.

Mint sok területen, a klasszikus egy win-win lehetőség. Többféle canapes, gyümölcs és pezsgő.

Egy ilyen asztalon minden vendég talál magának egy élvezetet. Frissítse erejét az útról, találjon okot arra, hogy beszélgetést kezdjen más vendégekkel, valamint a közelgő bankettek iránti étvágyát – a büfé ezen verziója tökéletesen megbirkózik ezekkel a feladatokkal.

Идеи для фуршета

Tematikus.

Az asztal kialakítása, valamint az ételek kiválasztása ebben a változatban az esküvő általános elképzelésének felel meg.

Például egy marsala színű esküvőn a vörösbor és a megfelelő ételek jól fognak működni: sajtok, kekszek, szőlő, körte, jamon.

A nemzeti ételek, vagy inkább a mini verziók örömmel fogják meglepni a vendégeket az esküvőkön, kifejezett ízzel.

A kezelések kiválasztásakor emlékezzen az aranyszabályra: mindenkinek, minden vendégnek meg kell találnia valamit az ízlésének. Ezért, ha esküvője tengeri stílusban van, akkor ne csak a tenger gyümölcseit tegye a büféasztalra. Sokan allergiásak rájuk. Adjunk hozzá hús-zöldség snackeket.

OLVASSA EL:  Esküvői Trendek 2020

Ne hagyja abba kizárólag az édes asztalon. A nyári melegben biztosan nem alkalmasak, pezsgővel kombinálva túlzott cloying-ot okoznak, ami elrontja mind a hangulatot, mind a jólétet.

Tegyen vizet és más üdítőitalokat az asztalra azok számára, akik nem isznak. Télen a szóda helyettesíthető meleg almaborral vagy szamovárral málna teával. Fantáziálj, ne felejtsd el az évszakot. Fontos szerepet játszik.

Идеи для фуршета

Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a kényelemre. Tálaló tányérok, kukák, valamint elegendő számú büféasztalok. Ross Geller apjának a Friends-től igaza volt:nem szabad steaket felszolgálni, amikor még nincs helye. Válasszon olyan snackeket,amelyek kényelmesek a kis beszélgetés során. A dió szétszórt lemezéhez még mindig jobb egy kanál hozzáadása, hogy a vendégeknek ne kelljen puszta kézzel megérinteniük a közös edényt.

Kerülje a piszkos termékek bejutását is. Minden történik. A zsíros hely elhagyása az ünnep kezdetén nagyon sértő lesz.

Végül a legfontosabb dolgot hagytuk el! A svédasztalos asztal, bár fontos, még mindig nem az esküvő napjának fő része. Ne összpontosítson rá sok időt és erőfeszítést, bízza ezt az ügyet szakemberekre.

“La Tendresse”: esküvője varázslatos lesz!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb