Esküvői fotós

Örök káros tanácsok

A káros tippek formátuma nagyon jó módja annak, hogy elmondjuk az előkészítés hibáit. Kérjük, olvassa el figyelmesen, hogy ne tegye ezt minden esetben!

Вечные вредные советы

Egyedül. Ne kérjen segítséget, ne konzultáljon hozzáértő, tapasztalt szakemberekkel. Mit értenek egyáltalán?

Ha az asszisztensekről dönt, akkor ne legyen tapintatlan. Fontos bízni az emberekben. Ne írja alá a szerződést.

Jobb, ha egyáltalán nem gondolunk a papírokra és a notebookokra. Ez egy esküvő! Nem hiszem, hogy bármit is elfelejtenél.

Kövesse az összes” hogyan kell ” listát. Több száz újságkivágás a magazinokból, tippek a barátoktól, ötletek az internetről-mentse el, majd ismételje meg.

Вечные вредные советы

Csináld egyszerre. A kompromisszumokat gyenge emberek tették. Minden ünnepen annyi ötletet illeszthet be, amennyit csak akar. Keverd össze, és ne tagadj meg magadtól semmit.

Válassz, amit akarsz. Ne gondoljon az Általános ötletre és az elemek kombinációjára.

Felejtsd el a kényelmet! Egy nap elviselhető.

OLVASSA EL:  A jó esküvő jelei

Вечные вредные советы

By the way, próbálja meg, hogy illeszkedjen mindent tudsz egy nap alatt. Ez is olcsóbb lesz. Hagyja, hogy a fizetett fotós menjen a vidéki parkba lőni, majd a regisztrációs központ nyilvántartási irodájába, majd az étterem kijáratához és bankettjéhez.

Hívj, akit akarsz. Hallgasd meg a szüleid kéréseit is. Nem sérthetsz meg senkit. Van egy ilyen szó:”meg kell hívni”.

Először is fontos dönteni a ruháról, a meghívók tervezéséről és más dolgokról, amelyek kedvesek a szívednek. A költségvetés ezután valahogy kidolgozza magát.

Nincs hangulat, nem ijesztő. Sok idő van a felkészülésre. Pihenj egy kicsit. Még mindig van idő mindenre. A határidő-terv egyáltalán nem szükséges.

A végén pedig megismételjük. A cikk az előkészítés általános és legalapvetőbb pontjaira vonatkozó káros tippeket sorolja fel. Nem követheted őket. Olvassa el az ellenkezőjét, hogy az esküvője varázslatos legyen.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb