Esküvői fotós

Barátok gyermekei

Mi van, ha nem tudod elképzelni az esküvődet barátok nélkül, és nincs kivel elhagyniuk a gyereket?

Ez az a kérdés, amit a közelmúltban hallottunk a menyasszonytól. A helyzet nagyon érzékeny. De nincsenek megoldhatatlan kérdések.

Először őszintén meg kell válaszolnia a kérdést: az esküvő a gyermekmentes formátumban olyan fontos számomra? Ugyanakkor gondolni kell arra, hogy mi a fontosabb: látni a barátaidat, vagy követni a formátumot. Az a tény, hogy ez a kérdés létezik, a választás összetettségét jelzi. Sok pár számára ez a dilemma még csak nem is merül fel.

Ha csak egy vagy közülük-gratulálok! Nyugodtan végezze el és valósítsa meg álmai esküvőjét. Nos, azok számára, akiknek nehéz eldönteni, íme néhány tipp:

Minden esküvőn összeférhetetlenség van. Ez rendben van, csak fogadd el ezt a tényt, és légy hajlandó kompromisszumot kötni. A helyzet a gyerekekkel, ez az a pillanat, amikor nem tudsz két székre ülni. Fel kell áldoznunk valamit. Nem véletlenül írtunk ” valamit “a”valaki” helyett.

Дети друзей

Az a tény, hogy a gyermekes vendégeket is meghívhatja a gyermek ingyenes formátumába, de ez bizonyos költségeket von maga után: erőfeszítés, idő és/vagy költségvetés.

OLVASSA EL:  5 AZ ESKÜVŐI KÉP PRÓBÁJÁNAK OKAI

Bérelhet egy animátort, valamint gondoskodik egy speciális területről a gyermekek számára. Egy ilyen gyermek sarok, ahol a légkör világos lesz számukra. Az animátor figyelemmel kíséri a gyerekek kényelmét is. Egy ilyen társaságban biztosan nem fognak unatkozni, ami azt jelenti, hogy kevesebb figyelmet fordítanak a felnőtt vendégekre az esküvőn.

Ideális esetben, ha a legfiatalabb vendégek szobája egy másik szobában található. Ezután a gyermekek zenéje képes lesz felvenni, az asztalt kívánságaik szerint állítják be, nem pedig a bankettterem stilisztikai kialakítását.

Дети друзей

Van egy nagyon szélsőséges intézkedés is: találni egy dada a vendégek gyermekei számára, akiknek senki sem hagyhatja el a gyerekeket. De gondolj hétszer arra, hogy megéri-e. Valószínűleg pszichológiailag könnyebb és olcsóbb lesz a fent leírt módszer használata. Igen, ő korlátozza a választás a helyszínen (ez az idő a “valami”, hogy zhertovat), de a barátok jönnek, a formátum az esküvő képes lesz megfigyelni.

A fiatal vendégekkel való esküvő szinte nem különbözik a gyermek ingyenes esküvőjétől. Csak egy kicsit jobban kell felkészülnie. Vegye fel a szakemberek támogatását, majd a napod varázslatos lesz, függetlenül minden külső körülménytől!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb