Esküvői fotós

A jó esküvő jelei

Minden párnak saját kritériumai vannak a tökéletes esküvőre. Nincs univerzális megoldás. Minden ünneplés varázslatos a maga módján. Számos kritérium létezik azonban, amelyek alapján a vendégek értékelik az adott eseményt. Ma elkészítettük a pillanatok listáját az Ön számára, miután átgondolta és elkészítette őket,nem hagyja közömbösnek a vendégeket. Bárki, még a legszeszélyesebb vendég is magabiztosan kijelenti, hogy esküvője csodálatos volt!

Meghívók

Egy gondosan elkészített meghívó, amely tartalmazza az összes fontos információt,valamint egy telefonszámot minden további kérdésre – ez az, amit a vendégek köszönetet mondanak.

Признаки хорошей свадьбы

Ajándék Lista

Vagy egy bejelentés, hogy meg tudod csinálni a “borítékok”. Senki sem szereti kitalálni, hogy mit adjon.

Transzfer szolgáltatás

Ha az esküvő a városon kívül van, vagy jóval éjfél után ér véget, akkor szervezett szállítás nélkül nem teheti meg. Ne gondoljon a taxikra, valamint arra, hogyan juthat el egy vidéki étteremből reggel 12 órakor-pontosan ez az, amit minden vendég értékelni fog. Egy szórakoztató nyaralás után menjen haza egy kényelmes buszon-mi lehet jobb?

Признаки хорошей свадьбы

Ülésrend

Fontos pont nemcsak a tervezésben részt vevő lakberendezők számára, hanem a vendégek számára is. Ahhoz, hogy az asztalnál barátaival vagy idegenekkel, de nagyon közel szellem, ötletek, ízek az emberek – az álom minden vendég. Igen, a menyasszonynak és a vőlegénynek keményen kell dolgoznia ezen, de a munka megéri a nyaralás általános hangulatát.

OLVASSA EL:  Что, если в день свадьбы будет дождь?

Műsor és zene

Minden vendégnek legalább egyszer el kell mennie egy zenei szünetre a táncért, valamint csodálattal kell figyelnie néhány különleges szórakozásra. Vigyázzon az univerzális lehetőségekre, vagy a dalok elérhetőségére minden korosztály számára.

Признаки хорошей свадьбы

Ajándékok

A kis bókok mindig szépek. Különösen akkor, ha valami finom, aranyos vagy funkcionális. Válasszon ajándékokat nem csak az esküvő stílusában, hanem azért is, hogy a vendégeket megérintse, és ne dobja ki a felesleges csecsebecsét az ünnepről.

Koordinátor

A legfontosabb “ász a lyukban”. Egy jól tájékozott személy jelenléte a helyszínen sokkal könnyebbé teszi az életet nemcsak a menyasszonynak, a vőlegénynek, a szüleiknek, hanem minden vendégnek is. Tegyen fel egy kérdést, tisztázzon néhány pontot – mindezt most meg lehet tenni anélkül, hogy elvonná a menyasszonyt és a vőlegényt. Mindenki meghívott tudja, hogy ha szükséges, akkor hozza neki egy takarót, át egy esernyő esetén rossz időjárás, valamint elfogadja a virágokat, és megmutatja neki, hol kell ülni.

Fotók és videók

Esküvői weboldal, ahol maga az esküvő után fényképeket cserélhet, valamint professzionális videókat tölthet le. Egy link a felhő tárolására azok számára, akik az Interneten “te”, valamint egy további lehetőséget, hogy a saját nagyszülők.

Признаки хорошей свадьбы

Mindegyik pontot lehet majd igazítani az esküvő, ami a legfontosabb, kövesse őket, majd a nap lesz varázslatos minden vendég számára.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb