Esküvői fotós

5 a menyasszony hibái az esküvő szervezésekor

1.1. Ellentmondás. Ma egy ruhát keres, holnap pedig ajándékokat hoz a vendégeknek? És még mindig nincs egységes koncepció? A felkészülés a pokolba ment…

Kilégzés, írj egy cselekvési tervet, és próbálja ragaszkodni hozzá. Ha nem tudja, hol kezdje, de nem akarja felvenni a kapcsolatot egy esküvői ügynökséggel — menjen legalább konzultációra. A cselekvési terv, ellenőrző listák, hogy az élet sokkal könnyebb.

2. Túlzott pánik. Mindig azt mondjuk a menyasszonyoknak-ne becsülje túl az esküvőt! Igen, ez lehet életed legfontosabb pillanata (bár biztosak vagyunk benne, hogy több lesz!) De attól a ténytől, hogy esett, vagy elfelejtette néhány mozdulatot a táncban, a vendégek nem hagyják el a nyaralást! Tehát pihenjen, képzelje el, hogy születésnapra vagy újévre készül.

3. Hallgasson meg mindenkit. Ó, azok a kéretlen tippek. Természetesen a házas barátai, nővére, kollégája mindent tud az esküvőről-tapasztaltak! Itt vagy tegyen meg mindent magad, vagy béreljen esküvői szervezőt (pontosan több esküvőnk volt, mint a barátaid!) Általában ne töltse ki a fejét más emberek félelmeivel és utasításaival.

OLVASSA EL:  5 AZ ESKÜVŐI KÉP PRÓBÁJÁNAK OKAI

5 ошибок невесты при организации свадьбы

4. Egyszerre. Ne próbálja becsomagolni az összes ötletet, amit a Pinteresten talált az esküvődbe. Jobb kevesebb, de a lényeg. Ne terhelje túl az esküvőt, különben kockáztathatja, hogy show-ba fordul.

5. Minden olyan, mint az emberek. Ha sokan ezt teszik — ez nem jelenti azt, hogy ugyanezt kell tennie! Ha az összes esküvői videó az interneten a vőlegény találkozik a menyasszony egy csokor, akkor ez nem jelenti azt, hogy nem tud együtt! Ne nézd, hogy mások mit csinálnak, kérdezd meg magadtól — mit akarsz?

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb