Esküvői fotós

Reggeli edzések: mi lehet?

1. Közös díjak.

Este az ifjú házasok együtt megállhatnak a szállodában/apartmanban, együtt tölthetik a reggelt. Nagyszerű ötlet lenne egy közös reggeli (a lakásban saját maga készítheti el).

Ahhoz, hogy egy wow hatás, akkor viselni esküvői ruhák különböző helyiségekben, vagy a vőlegény lehet gyűjteni korábban várni a menyasszony a szálloda halljában (a lakás szoba).

Утренние сборы: какими они могут быть?

2. A menyasszony reggele az anyjával.

Az utolsó éjszakát egy házas nő állapotában tölteni nagyon szimbolikus lesz az anyámmal. Tudod rendezni egy szép Összejövetel előtti napon, reggel anya segít felkészülni, hogy elválás szavakat. By the way, ez egy nagyszerű lehetőség egy fotózásra anyámmal.

Ebben az esetben a vőlegény megérkezik a szállodába, amikor a menyasszony készen áll. Előfordul azonban, hogy az újszülöttek úgy döntenek, hogy nem látják egymást a kilépési regisztrációig.

OLVASSA EL:  A jó esküvő jelei

Утренние сборы: какими они могут быть?

3. Reggel a menyasszony barátaival.

Ez a lehetőség a legszórakoztatóbb és zajos. Ha van egy csomó koszorúslányok a szobában, ez nem csak a támogatás a menyasszony, hanem egy nagyszerű anyag a fotós, videós!

Утренние сборы: какими они могут быть?

4. Reggel a barátokkal.

Néha az ifjú házasok összejönnek, majd később barátaik csatlakoznak hozzájuk. Nehéz lehet a logisztika szempontjából (mindent nyomon kell követnie), de sok pozitív érzelmet ad hozzá!

Утренние сборы: какими они могут быть?

Másolt a site:the-wedding.ru

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb