Esküvői fotós

Kívánság Könyv

A könyv, a legmelegebb szavakkal és élénk emlékekkel, az esemény egyik legmeghatóbb részlete.

Az esküvőről készült fotók áttekintése során néha frissíteni szeretné a szerettei által aznap este beszélt szavak emlékét. A kívánság könyv lehetővé teszi, hogy belevetette magát az emlékek, és úgy érzi, a támogatás, a szeretet, a kedves emberek, akkor is, ha messze vannak, és nincs lehetőség, hogy megölelje őket most. Ezenkívül ez egy nagyszerű lehetőség a félénk vendégek számára, hogy meleg szavakat mondjanak, és ne érezzék magukat kínosnak egy nyilvános beszéd során.

Книга пожеланий

A kívánság könyv nagyszerű kiegészítés a fotófülkéhez.

Minden vendég, miután fényképet készített, két fotócsíkot kap. Az egyiket emlékként tartja, a másik pedig egy könyvbe van beillesztve, meleg, gyengéd szavakat adva a képhez.

OLVASSA EL:  Hogyan kaphatok képeket, hogy tetszik?

Aggódj, hogy a nyaralás kívánsága üres lesz-nincs szükség! Az eseményen egy fotófülkével mindig van egy adminisztrátor, aki emlékezteti a vendégeket a kívánságkönyvre, és hangsúlyozza annak kitöltésének szükségességét.

Figyelemmel kíséri a fotófülke teljesítményét is, segít a vendégeknek fotózni, megmondja, hol kell nézni, és mikor változtathatja meg a fényképkérelmet.

A kívánságok könyve lesz az egyik legértékesebb ajándék az Ön számára mert minden vendégajándék egy részét úgy tette, hogy néhány őszinte és meleg szót írt a könyvbe, és egy vicces fotókártyát ragasztott bele egy hosszú emlékért.

Книга пожеланий

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb