Esküvői fotós

Esküvői party: új formátum

Mi legyen az esküvő, hogy senki ne unatkozzon, hosszú ideig emlékezzen az ünnepre? Mi ez-egy modern esküvő? Készek vagyunk megosztani veletek tapasztalatainkat szervező esküvői felek-az új, kedvenc irányba!

Свадебная вечеринка: новый формат

Először is meg fogjuk mondani, mi a különbség egy esküvői party és egy klasszikus esküvő között:

  • Nincs ülésrend. A párt büfét foglal magában-a vendégek maguk választják meg, hogy mi van, milyen mennyiségben. Egy esküvői partin sok bútort rendezünk, hogy a vendégek leülhessenek beszélgetni, egy pohár harapnivalót helyezhessenek az asztalra, de a hatalmas asztalok számára nincs bankett ülőhely. Az ételeket a svédasztalos asztalokon szolgálják fel a kerület körül / speciális sarkokban / a bárban, a helyszín jellemzőitől függően.
  • Nincs egyértelmű program. Természetesen van egy időzítésünk, különösen, ha a kilépési regisztrációt tervezed, az ifjú házasok látványos táncát, tűzijátékot és más kulcsfontosságú pillanatokat. De a házigazda programja (interaktív-pirítós-tánc-gratulálok) nincs jelen. Véleményünk szerint a moderátorra van szükség, de inkább irányító koordinátorként, esténként asszisztensként. Csak követi az események menetét, néha beavatkozik az ünneplésbe, hogy kitöltse a szüneteket, rázza fel a közönséget, bejelentsen valamit. De általában a vendégek magukra maradnak, senki sem húzza őket.
  • Sok interaktív zónák. Annak érdekében, hogy a vendégek ne unatkozzanak egy ilyen ünnepen, választásra van szükségük. Ehhez azt javasoljuk, hogy gondoljon sok olyan területre, ahol mindenki talál valamit: egy bár, egy fotófülke, egy táncterület, játékok stb. Az ilyen interaktív események sokfélesége felkelti a vendégek érdeklődését az ünnep iránt, minden bizonnyal mindenki számára vonzó lesz.
OLVASSA EL:  5 a menyasszony hibái az esküvő szervezésekor

Értékelni fogják a szüleid az esküvői partit?

Lehet, hogy sokkban vannak. De csak akkor, ha elmondja nekik az ötletet. Végtére is, a szülők várják a hagyományos ünnep az esküvőn, pirítós, ” keserű!”, a toastmaster a végén! És itt vagy a saját zónáiddal és egy bárral. De hidd el, a végén a nyaralás, akkor csak köszönöm az eredetiség, az új érzelmek, hogy megtapasztalták. A legfontosabb dolog, hogy figyeljen a szülőkre az esküvőn, hogy lehetőséget adjon nekik, hogy gratuláljanak, cserébe valamit mondjanak.

Свадебная вечеринка: новый формат

Mennyi ideig tart a násznép?

Fogadó program hiányában az ilyen esküvő időtartama csökken, de nem sokat. Egy órát állítunk be a büfé számára, 4-5 órát pedig magának a partinak. Emlékeztetünk arra, hogy a legfontosabb dolog nem hagyja, hogy a vendégek unatkozzanak, elfoglalják őket, érdekes osztályokat/zónákat készítenek, majd az idő észrevétlenül repül.

Свадебная вечеринка: новый формат

Olcsóbb lesz az esküvő?

Az ülésrendek és programok hiánya szinte nem csökkenti az esküvői költségvetést. A szentpétervári esküvőt nehéz olcsóvá tenni, ezért készülj fel a költségekre. Ne feledje, hogy a fő ötlet sok szórakoztató terület — ez nem lehet olcsóbb, mint egy rendszeres esküvő. De a legfontosabb dolog a leleményesség!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb